Homokeskustelu. Niin liikaa.

Homojen puolestahan toki rukoillaan, sanoo kirkko. Vähän niinkuin sairaiden, ja muiden huono-osaisten puolesta. Siunata ei koska jos kirkko antaisi siunauksen homoille, tarkoittaisi se sitä että kirkko antaisi asialle myös hyväksynnän. Homo-ilta keskustelun tuloksena on se että Kkrkko vetäytyy kaikesta sanomastaan, ja heittää paskan Räsäsen niskaan. Mitä tekee Räsänen? Alkaa puolustautua, mutta ei tajua sitä että mitä enemmän hän puolustautuu, sitä enemmän sammakkoa sujahtaa huulien välistä, ja tulipalo on väistämätön. Ja aiheesta.

Räsänen kertoi homoseksuaalisuuden olevan psykiatrinen sairaus, ja suurin osa homoseksuaaleista on ollut joko koulukiusattuja tai lapsena hyväksi käytettyjä. Jos homoseksuaalisuus olisi sairaus, miksi siihen ei ole kehitetty antibioottikuuria? Viikko nappia naamaan, ja olisit taas jumalan silmissäkin terve.  Mari Kiviniemi totesi kaikkeen tähän kommenttia kysyessä että"En kommentoi, pidän huolen omista synneistäni". Joten Kiviniemenkin mielestä homoseksuaalisuus on synti.

Jouko Pihon kirjoituksia en viitsi edes kommentoida. Ne olivat suoraan kuin Johan Af Grannin kännissä kirjoitettuja salaliittoteorioita,  tämän sekopään kirjoituksia tuskin allekirjoittaa kukaan selväjärkinen, edes kristitty.

Ihmisiä tippuu kirkosta jumalaton määrä. Jos itse olisin vielä ollut kirkon jäsen, olisin tasan tarkkaan itsekin eronnut. Kuka helvetti tässä maailmassa voi sanoa kuka saa rakastaa ja ketä?  Saahan homotkin tosiaan rakastaa sanoo Räsänen, mutta koskea ei saa.

En pysty ymmärtämään. En halua ymmärtää ja onneksi en ymmärrä.  Ainoa asia mistä olen onnellinen Räsäsen puolesta, on se että pahoina aikoina aviomies oli hieronut Päikän hartioita, ja lapset olivat tehneet kermakakkua. Päikällä oli pahamieli. Jollain tasolla toivoisin että Päivin lapsista jompi kumpi olisi homoseksuaali. Ehkä Päivi silloin ymmärtäisi, jollei sitten lääkärinä parantaisi tätä piirrettä lapsestaan pois.

Mies ja mies, nainen ja nainen, nainen ja mies. Mitä väliä? Ihmiset rakastaa toisiaan. Keskitytään ennemmin siihen vihaan mitä tässä maailmassa on, ja parannetaan semmoisia asioita mitkä on oikeasti sairaita.